top of page

Profiel

foto bob met wetboek_edited_edited.jpg

Na afronding van de studie Nederlands Recht (1983) en Fiscaal Recht (1989) alsmede bijna 30 jaren werkzaam te zijn geweest als zelfstandig advocaat heb ik vanaf 2020 mijn praktijk voortgezet als juridisch adviseur.  

Mijn praktijk is een typische “ondernemingspraktijk”. Voor het merendeel van mijn cliënten fungeer ik als “huisadvocaat”, met als belangrijkste rechtsgebieden: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, huurrecht en incasso.

Mijn cliënten zijn actief in onder andere de zakelijke dienstverlening (uitzendbranche, assurantie tussenpersonen, accountancy, ICT), groothandel (bouwmaterialen, staal), transportsector (binnenvaart), horeca, mode, productie (karton, verpakkingen) en in de schoonmaaksector.

Daarnaast sta ik particulieren bij op het terrein van arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht en geschillen met de overheid.

De praktijk is een advies- en procespraktijk, met nadruk op het advies.

De dynamiek van mijn praktijk en mijn jarenlange ervaring als advocaat geven mij een voortdurende “drive” om me vol enthousiasme in te zetten voor mijn cliënten. Sleutelbegrippen daarbij zijn: professionaliteit, uitstekende bereikbaarheid, pragmatisme, zelfstandigheid en wederzijds vertrouwen.

Sedert 2010 ben ik tevens actief als docent bij het NCOI.

Als docent kan ik mijn jarenlange praktijkervaring overbrengen op leergierige studenten, die reeds werkzaam zijn in de praktijk. De vakken waarin ik doceer zijn: arbeidsrecht, sociale zekerheid, ondernemingsrecht, privaatrecht, publiekrecht en administratief procesrecht.

Profiel: Projecten
bottom of page